ВЕМ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД  – новото име на вашата доверена партньорска фирма

С удоволствие ви информираме, че от 1 ноември 2023 година, фирма Иком ООД смени името си на ВЕМ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД.  Тази промяна отразява нашата актуализирана идентичност, която е в резултат   от присъединяването на фирма Иком ООД, през месец май тази година,  към новия независим индустриален холдинг ELEM GROUP, включващ  компаниите VEM Solutions (Италия), Minipuls (България) и BluTech (Китай).

Промяната във фирменото наименование, беше предшествана от смяна на търговската ни марка от Viasat Technology на VEM Technology, по-рано през годината. Вярваме, че  консистентността  в наименованията на юридическото лице и търговската марка, ще улесни взаимоотношенията с нашите клиенти и партньори, и ще ни направи по-лесно разпознаваеми в индустрията, в която оперираме.

Защо сменихме наименованието си?

Считаме, че новото име ВЕМ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД по-добре отразява нашите ценности, цели и посоката, в която поехме с присъединяването си към ELEM GROUP. Посока на технологичен напредък и постоянно развитие.

ELEM GROUP е индустриална холдингова компания с 50 годишна история и огромен експертен опит. Обхватът на дейността на групата включва проучване, разработка, инженеринг на информационни системи и производство на електроника за множество индустрии – автомобилна, отбранителна, аерокосмическа, телекомуникации, HVAC и много други.

Присъединяването ни към ELEM GROUP значително подобри пазарните ни позиции и конкурентоспособност за навлизане на Европейския и световния пазар. 

Бъдещето с ВЕМ ТЕХНОЛОДЖИ

С новото наименование „ВЕМ ТЕХНОЛОДЖИ“ ЕООД запазва своята дейност  по изграждането на GPS системи за контрол на автомобилни паркове и автоматични системи за тол таксуване в България и Европа, като същевременно насочва своя фокус върху създаването на технологични продукти и услуги, в това число дизайн, производство на хардуер, фърмуер, софтуер, системи за интелигентен градски транспорт (ITS), управление на отпадъци, телематични и IoT продукти и услуги за Българския, Европейския и световния пазар.

Ще се радваме да споделяме бъдещето с вас под новото име – ВЕМ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД.