Enigma Telematics – представителят на Viasat Group за Франция и Обединеното кралство, вече официално се казва Viasat Connect. 

Новината беше съобщена както от централата на Viasat Group, така и в съобщение в сайта на компанията

“Причината да променим търговското си наименование и да станем Viasat Connect, е да официализираме сътрудничеството си с Viasat Group – водеща технологична компания в Европа с богат опит. Вярваме,че сега е моментът да обявим на всеослушание колко невероятни възможности донесе това партньорство както на нас, така и на нашите клиенти. 

Новото ни лого е ясно отражение на това. То ни поставя редом до останалите компании в групата, подчертава споделения ни фокус към това всички заедно да дадем повече от себе си за нашите уважавани клиенти”, се казва в официалното съобщение. 

Кои са Enigma Telematics? 

Създадена през 1992, първоначалната дейност на компанията е свързана с решения в областта на сигурността и телематиката. 

През 2014 година, подобно на Viasat Technology, компанията е придобита от Viasat Group, европейският лидер в телематичните и GPS системи. 

Погледът на Viasat Connect продължава да бъде насочен към бъдещето, за да бъде в крак с всички нови технологии, които то ще донесе. 

 

Viasat Connect и Viasat Group

Viasat Connect е една от компаниите, която официално се присъединява към семейството на Viasat Group. Групата успешно оперира в 10 държави в Европа (Италия, Португалия, Испания, Обединено кралство, Франция, Белгия, Румъния, България и Полша), както и в Чили, и Китай. Също така има търговски представителства в над 60 държави. 

Viasat Group Structure