GPS устройствата са основна част от легалния превоз на дървесина, независимо дали го вярвате или не. Това е единственият начин да се контролира незаконната сеч и да се опазят горите на нашата планета. Затова Ви предлагаме…

7 факта за за GPS устройствата, които трябва да знаете, ако се занимавате с превоз на дървесина.

  1. Ако нямате инсталирано GPS устройство в камиона, не можете да се занимавате с превоз на дървесина
  2. Всички камиони, които извършват превоз на дървесина задължително трябва да са оборудвани с активни GPS проследяващи устройства.
  3. За всеки камион с монтиран GPS модул трябва да получите Удостоверение от доставчика на GPS услугата, което потвърждава, че съответното превозно средство е оборудвано с GPS устройство.
  4. Монтираният GPS проследяващ модул трябва да е активен и да предава информация в реално време за местоположението на камиона за дървопревоз.
  5. GPS системата трябва да съхранява данните за маршрутите, по които се движило превозващото дървесина транспортно средство.
  6. При изискване от контролните органи, трябва да можете да разпечатате данни за маршрута на камиона, оборудван с GPS проследяващо устройство.
  7. Уверявайте се, че GPS устройство работи и предава данни непрекъснато. Това може да направите чрез софтуера на GPS системата. Единият вариант е оперативно да правите ежедневни проверки в софтуера, който регистрира данните от GPS устройството или да настроите аларми, които да Ви уведомяват, ако GPS проследяващото устройство спре да работи по някаква причина.

Какво предлагаме ние?

Услугата GPS за дървопревоз от VEM Technology е най-подходящото стартово решение за всички собственици на камиони или цели флотилии, които се занимават с превоз на дървесина. След като активирате услугата, може да добавите допълнителни услуги към нея – например контрол на поведението на водача, контрол на горивото, за да предотвратите кражбите му и дори SOS бутон, в случай, че някой Ваш служител попадне в беда.

Ако искате да получите повече информация за цени или искате да направите заявка за монтаж на GPS устройство за превоз на дървесина, обадете ни се на 0700 1 49 49 или направете регистрация за безплатна консултация.