3, “Kap. Dimitar Spisarevski” str., Sofia 1592
0700 1 49 49
sales@vemtechnology.eu

Smarttracker обновления -версия 1.9.6-69

НачалоSmarttracker обновления -версия 1.9.6-69

Какво ново в SmartTracker?

I. Давност на идентификация на водача

В системата е въведена давност на последната идентификация на водача на автомобила. Ако последната идентификация на водач е преди повече от X дни, системата ще счита, че водачът на превозното средство към настоящия момент е неизвестен. Настройката по подразбиране е 5 дни.

В модул „Спарки“ при изготвяне на справка системата ще нанесе името на последния идентифицирал се водач X дни след последната му идентификация, а след това шофьорът ще бъде маркиран като неизвестен, както е показано в долното изображение:

*Изисква монтирано оборудване за идентификация на водача.

II. Справка „Престой по зададен регион“

Справка „Престой по зададен регион“ вече съдържа и специална секция с всички региони, които не са посетени за периода на справката.

III. Търсене на МПС в екрана за добавяне на дейност в модул Автопарк

Добавено поле за търсене на МПС в екрана за добавяне на дейност в модул Автопарк за по-бързо въвеждане на нови дейности за смяна на масло, гражданска отговорност и т.н..

IV. Подобрено анализиране на пробега при изчисление по данните от бордовия компютър на превозното средство.
* Изисква монтирано оборудване за четене на данни от бордовия компютър

Системата SmartTracker изчислява пробега на МПС по данните, получени от датчик Одометър на автомобила, където има монтиран такъв. По този начин пробегът в GPS системата отговаря едно към едно на това, което виждате на таблото на автомобила.

В системата е добавена настройка за начина на изчисление на Пробега. Настройката е избрана по подразбиране, тъй като не влияе на клиенти, които нямат монтирано такова оборудване.

V. Отстранени проблеми:

  • Отстранени бъгове с визуализацията на „Обобщена Справка по Три Аларми“;
  • Отстранен бъг с показването на МПС без GPS в модул справки;
  • Отстранен проблем с изчисляването на гориво в справка „Пътен лист с Гориво“.

 

Можете да изтеглите новата версия – SmartTracker 1.9.6-69 – като просто стартирате програмата Viasat Download Manager (VDManager), чрез която първоначално сте инсталирали нашия софтуер. Програмата автоматично ще изтегли обновленията и ще ги инсталира на Вашия компютър.

Пълно описание на новостите и ръководство за тяхната употреба можете да видите в меню „Помощ > Какво ново в тази версия“, след като инсталирате програмата.

Ако имате някакъв проблем с обновлението на програмата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0700-1-49-49. Нашите специалисти са на Ваше разположение!

Фирми

Автомобила

Града

Държави