3, “Kap. Dimitar Spisarevski” str., Sofia 1592
0700 1 49 49
sales@vemtechnology.eu

Smarttracker обновления – версия 1.9.2-53

НачалоSmarttracker обновления – версия 1.9.2-53

Какво ново в SmartTracker?

I. Лятна и зимна горивна норма

Условията в различните сезони указват промяна в разхода на гориво за всяко МПС. Затова новата версия на Viasat Technology SmartTracker предлага възможност за разграничаване на лятна и зимна административна разходна норма, спрямо които системата изчислява дали превозното средство е в преразход или в икономия на гориво.

II. Изобразяване на датчика, по който се изчисляват моточасовете на машината

За машини, на които са свързани повече от един датчик, често изниква въпросът по кой от тези датчици следва да се изчисляват моточасовете на превозното средство. В екрана с история на моточасовете вече можете да проверите по кой датчик на машината се изчислява нейният моточасовник.

III. Вътрешна класификация на МПС

Към всяко МПС може да се зададе вътрешно фирмена класификация в напълно свободен текст. На базата на въведената вътрешна класификация, могат да се създават филтри в „Списък МПС“.

V. Модул Car Sharing – резервация на автомобили

Можете да изтеглите новата версия – SmartTracker 1.9.2-53 – като просто стартирате програмата EuroGPS Download Manager (EDManager), чрез която първоначално сте инсталирали нашия софтуер. Програмата автоматично ще изтегли обновленията и ще ги инсталира на Вашия компютър.

Пълно описание на новостите и ръководство за тяхната употреба можете да видите в меню „Помощ > Какво ново в тази версия“, след като инсталирате програмата.

Ако имате някакъв проблем с обновлението на програмата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0700-1-49-49. Нашите специалисти са на Ваше разположение!

Фирми

Автомобила

Града

Държави