Само през месец октомври Viasat Moto – GPS устройство за мотоциклети от Viasat Technology за защита на двуколесни МПС от кражба, се предлага със 100 лева отстъпка от цената. 

 

Какво включва Viasat Moto?

Продуктът включва проследяващо GPS устройство за мотоциклети, което се инсталира на скрито място, мобилно приложение за Android и iOS устройства, поддръжка от центъра за обслужване на клиенти на Viasat Technology, широка сервизна мрежа в цялата страна и едногодишен абонамент. 

 

Колко струва нашето GPS устройство за мотоциклети?

Редовната цена на GPS устройство за Viasat Moto e 234.00 лв. с включен ДДС, но за всички закупили продукта през месец октомври, цената на устройството ще бъде 134.00 лева.

Едногодишният абонамент САМО ПРЕЗ ОКТОМВРИ е на стойност 144.00 лева с включен ДДС.

 

Защо да използвам Viasat Moto?

С помоща на услугата, собствениците на мотоциклети и други двуколесни превозни средства ще могат да защитят по-добре машините си от крадците. Viasat Moto дава възможност за получаване на алармени съобщения в случай, че някой се опита нерегламентирано да запали вашия мотоциклет. Системата изпраща съобщения и в случаите, когато машината напусне защитния периметър, при опит тя да се повдигне на платформа, да се срежат кабели от инсталацията или при удар.

Viasat Moto - GPS устройство за мотоциклети. Новото приложение на Viasat Technology

Viasat Moto позволява също подробно разглеждане на изминатите маршрути на мотоциклета за период от време, както и получаване на информация за изминатите километри, скоростта, градското и извънградско шофиране, съотношението между дневно и нощно каране, риск индекс на водача и др.

 

Viasat Moto е GPS устройство за мотоциклети, което е единствено по рода си в България. Продуктът на Viasat Group вече е изключително популярен в Италия и Испания. 

 

За да разберете повече за иновативната услуга Viasat Moto, свържете се с нас през контактната форма 

 

Заявете VIASAT MOTO сега!