Удобен уеб портал vToll за пътни превозни средства над 3,5 тона е на разположение за всички клиентите на Viasat Technology, включени към българската ТОЛ система на Агенция Пътна Инфраструктура.

Във vToll, всеки регистриран потребител с превозни средства над 3,5 тона може да променя броя оси на своите автомобили,  да следи наличните парични средства, от които се заплащат ТОЛ таксите и да проверява дали транспортните средства са включени в белия списък. 

Кой има достъп до ТОЛ портала на Viasat Technology?

Достъп до vToll.bg имат всички клиенти на Viasat Technology с монтирани GPS тракери и  с договор за предоставяне на ТОЛ услуга.

Кой може да се регистрира в ТОЛ портала на Viasat Technology?

Всеки, който желае да ползва vToll услугата на ViasatTechnology за автоматизирано заплащане на ТОЛ такси може да се регистрира във vToll портала и да заяви достъп.

Каква е цената на vToll услугата за автоматично отчитане на пътни такси?

Всички клиенти с налични GPS устройства на Viasat Technology, включително Vivafleet и EuroGPS могат да използват тол услугата напълно безплатно. Необходимо е само да поддържат налична авансова сума, от която се заплащат ТОЛ таксите автоматично. 

Ако  не сте клиент на Viasat Technology и нямате монтирано GPS устройство в своето превозно средство на 3,5 тона, можете да заявите ТОЛ услуга за автоматичен толинг на преференциални цени.

Как да заявите автоматичен толинг чрез тол портала на Viasat Technology

Автоматично ТОЛ таксуване можете да заявите като попълнитеформата за регистрация на vToll.bg.

С автоматичното ТОЛ таксуване няма да се налага да пускате маршрутни карти и да мислите за маршрута, по който превозното средство преминава. 

Регистрирайте своите превозни средства над 3,5 тона за автоматично ТОЛ таксуване сега или ни се обадете на 0700 1 49 49 за повече информация.