3, “Kap. Dimitar Spisarevski” str., Sofia 1592
0700 1 49 49
sales@vemtechnology.eu

Smarttracker обновления -версия 1.9.5-68

НачалоSmarttracker обновления -версия 1.9.5-68

Какво ново в SmartTracker?

I. Скриване на данни при лично ползване на автомобилите

При активиране на специалния режим на работа „GDPR – Private Driving“, приложението автоматично ще скрива подробната информация за всички движения на превозните средства, направени след идентификация на водача с карта от тип „Лична“, но ще запазва цялата обобщена информация за пробега и разхода на гориво на автомобила!

II. Контрол на престоите с включен двигател

Досега системата автоматично отичташе престой, когато МПС стои на едно място с включен двигател повече от 5 минути.

От версия 1.9.5-68 насам потребителите имат възможност сами да контролират колко време трябва да стои МПС-то на едно място с включен двигател, за да се отчете престой – 2 минути или половин час – изборът е Ваш и зависи изцяло от Вашия бизнес модел и неговите нужди.

Една от основните причини за повишаване на разхода на гориво е използването на МПС като „мобилен офис“ – когато времето е топло, автомобилът стои с включен двигател и климатик, който да охлажда купето, а когато е студено – двигателят стои включен, за да го отоплява. Анализирайте престоя на място с включен двигател на вашите автомобили и по този начин – намалете разхода за гориво.

III. Номер на Карта за зареждане с гориво и Лизингодател към всяко МПС

Вече можете да въвеждате номера на картата за зареждане с гориво, зачислен към всяко едно Ваше МПС, както и името на неговия лизингодател (ако, разбира се, то е придобито на лизинг).

IV. Две Нови Справки

1) Идентификация на водача и направени зареждания – Благодарение на справката ще можете да проверите всички чекирания на водачи във вашите МПС, както и да получите съпоставка на това кое зареждане с гориво от кой водач е направен и съответно – кои водачи колко гориво са зареждали.

2) Използваемост на автомобили – Справката ще ви даде информация относно това каква част от вашия автопарк се използва реално и каква част е стояла неизползвана през месеца. Справката обединява Вашите МПС по отдели (групи) и анализира дните, в които всяко едно МПС се е движило и дните, в които не, регистрирайки процентът на заетост на автопарка на съответния отдел.

V. Модул Car Sharing – резервация на автомобили

SmartTracker Car Sharing е допълнителен модул към системата Viasat SmartTracker, който позволява на вашите служители да заявяват автомобил от автопарка на компанията ви за служебно ползване.

Модулът е особено подходящ за фирми с голям автопарк, при които не всеки служител се нуждае от зачислено МПС за ежедневно ползване. Чрез този модул вашите служители ще могат да заявяват МПС, с което да отидат на служебна среща или пък за трансфер до гара или летище.

Ако проявявате интерес и желаете да активирате този модул – свържете се с нас на 0700-1-49-49 или на email: support@viasattech.com.

Ако имате някакъв проблем с обновлението на програмата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0700-1-49-49. Нашите специалисти са на Ваше разположение!

Фирми

Автомобила

Града

Държави