Euro GPS вече е Viasat Technology! За нас е удоволствие да съобщим за настъпването на основополагащо събитие в нашето развитие. В тон със скорошното присъединение на EuroGPS (Иком ООД) към италианската Viasat Group (най-голямата телематична група в Европа), компанията вече оперира под марката Viasat Technology.

Присъединението ни към Viasat Group осезаемо засилва възможностите ни за предлагане на разнообразни и качествени услуги, на съществуващи и бъдещи клиенти, и затвърждава Viasat Technology като безспорен лидер на местния пазар за управление на автопаркове.

Повече от всякога оставаме фокусирани върху бъдещото развитие на качеството на услугите и оптимизиране на оперативните процеси на клиентите ни. Сърдечно благодарим на нашите клиенти и партньори за гласуваното доверие и ще продължим усърдно да се стараем  да отговаряме на нуждите и очакванията на нашите клиенти.

Основен приоритет за нас остават разработката и продуктовизиране на корпоративните телематични системи, интелигентни транспортни системи (ITS) и GPS проследяващите системи.