Viasat Sherlock e новият специализиран GPS тракер на Viasat Technology за защита на велосипеди от кражба. 

 

Какво представлява Viasat Sherlock?

  • Sherlock e GPS проследяващо устройство, свързано с мобилно приложение, което ви осигурява удобно и надеждно решение за наблюдение на местоположението на вашия велосипед, както и намирането му в случай на кражба. 
  • Sherlock е невидим за външния свят. Устройството е малко и гъвкаво, така че да може да се инсталира в дръжката на велосипеда. По този начин, то е трудно за намиране и е по-малко уязвимо от атмосферните влияния. 
  • Благодарение на мобилното приложение, можете да създадете паспорт на велосипеда, така че да свържете еднозначно велосипеда със собственика. 
  • Sherlock е цялостно решение, включващо GPS проследяващо устройство, което е лесно за инсталиране, план за интернет данни за 2 години и услуга за локализация чрез специално мобилно приложение.

Нужно е сами да се убедите в предимствата на Viasat Sherlock?

Само сега Viasat Technology дава възможност на 10 любителя на велосипедите да тестват безплатно Sherlock в рамките на 1 месец.

За целта е необходимо:

  1. Да заявите желанието си на sales@viasattech.com или на 0700 1 49 49 или от формата в края;
  2. Да посетите офиса на  Viasat Technology, за да получите Sherlock и указания за активирането му, или да ни предоставите адрес, на който да го изпратим;
  3. Да ни дадете обратна връзка за продукта и препоръки за подобряването му, като попълните кратка анкета;
  4. След приключване на теста, да посетите офиса на  Viasat Technology, за да върнете Sherlock или да ни го изпратите по куриер.

Ние ще ви благодарим като ви дадем възможност да закупите Viasat Sherlock на половин цена.

Редовна цена на Sherlock: 300.00 лв. с включен ДДС. Цената включва GPS устройство, услуга за локализация чрез специално мобилно приложениe и 24-месечен абонамент с включени интернет данни в България и ЕС.

Намалена цена на Viasat Sherlock – 150.00 лв. с включен ДДС.

 

Заявете Viasat Sherlock безплатно чрез контактната форма по-долу: